VIREOO – PROFESSIONAL

VIREOO – PROFESSIONAL

VIREOO – PROFESSIONAL

SEASON EXTENDER

Vireoo - Professional jest naszą ekologiczną nagrzewnicą stworzoną i zaprojektowaną specjalnie z myślą o kawiarniach i restauracjach. Ponieważ element grzewczy jest u nas zintegrowany z podstawą stołu, kojące ciepło rozchodzi się w kierunku stóp, a potem w górę ciała na dłuższe i bardziej komfortowe pobyty na zewnątrz.

SAFE TO TOUCH - BEZPIECZNY DOTYK
Dzięki wyjątkowej konstrukcji i strukturze oczekującej na patent, Mensa Heating jest w stanie dostarczyć produkty bezpieczne w dotyku. Dzięki duńskim rozwiązaniom inżynieryjnym, udało nam się wynaleźć tę wyjątkową funkcję, którą używamy we wszystkich naszych modelach. Mensa Heating jest jedyną firmą na rynku ogrzewania zewnętrznego, która oferuję tę oczekującą na patent funkcję.
Więcej informacji tutaj.





 
EKOLOGICZNE CIEPŁO NA DŁUŻSZY OKRES PRZEBYWANIA POD GOŁYM NIEBEM
Vireoo to po łacinie „jestem zielony”, co nie jest przypadkiem, ponieważ nasz produkt jest najbardziej ekologiczny z wszystkich dostępnych na rynku. Urządzenie Vireoo wytwarza jedynie ułamek CO2 w stosunku do tradycyjnych grzejników, a dzięki wbudowanym czujnikom ruchu włącza się jedynie, kiedy ktoś znajduje się przy stole, dlatego pieniądze na ogrzewanie nie będą wyrzucane w …powietrze. Co więcej, dzięki zintegrowanemu designowi stolików Vireoo, nie potrzeba już tyle miejsca, co na potężne grzejniki starego typu i wykorzystać tą przestrzeń, żeby ugościć więcej zadowolonych klientów.
Więcej informacji tutaj.


 
BŁYSKAWICZNY ZWROT ZAINWESTOWANYCH PIENIĘDZY
Nakłady na technologię Vireoo zwracają się tak szybko, że poczujesz to natychmiast - koszty operacyjne są tak dramatycznie niskie. Zamieniając grzejnik tradycyjny na Vireoo koszta operacyjne zmniejszą się o kilka razy (z ponad 2,07 Euro na godzinę na zaledwie 0,08 Euro na godzinę).

INTELIGENTNE GRZEJNIKI TARASOWE
Ponieważ urządzenia Vireoo - Professional posiadają wbudowane czujniki ruchu, nagrzewnica włącza się tylko, gdy ktoś siada przy stole. Dzięki temu redukuje się ilość marnotrawionej energii, a personel może zająć się ważniejszymi zadaniami, takimi jak spełnianie życzeń klientów.